«Με μια δυναμική ομάδα, που απαρτίζουν ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, o σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός και η ερμηνεύτρια Demy, θα συμμετάσχει η Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Κίεβο από τις 9 έως τις 13 Μαΐου»… Με αυτή το λακωνικό δελτίο τύπου ανακοίνωσε η ΕΡΤ, το απόγευμα της Παρασκευής, το ότι ο κύβος ερρίφθη και η Demy θα ετοιμάσει βαλίτσες για την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Τα στελέχη της ΕΡΤ αποφάσισαν να προβούν σε απευθείας ανάθεση, αφού πίσω από το όνομα της νεαρής τραγουδίστριας που διαπρέπει στο ελληνικό πεντάγραμμο τα τελευταία χρόνια, κρύβεται μία…. Dream team!

Η δισκογραφική εταιρία της νεαρής καλλιτέχνιδος, Panik Records, ανέθεσε στους μετρ του είδους αλλά και της Γιουροβίζιον, Δημήτρη Κοντόπουλο και Φωκά Ευαγγελινό (Ο Φωκάς είχε επιμεληθεί τη χορογραφία της Έλενας Παπαρίζου το 2005 στο κομμάτι «My Number One» το οποίο και κέρδισε), να συνθέσουν αλλά και να «οπτικοποιήσουν» τα υποψήφια τραγούδια. Γεγονός πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό, αφού οι δύο κύριοι έχουν συνδέσει τη φήμη τους με τεράστιες επιτυχίες και διακρίσεις όχι μόνο στην εγχώρια σκηνή, αλλά και σε αυτή των Βαλκανίων.

Οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης, λοιπόν, θεώρησαν σωστό να προχωρήσουν με την εν λόγω ομάδα αφού οι αποτυχημένες προσπάθειες των προηγούμενων ετών και οι «κατακραυγές» για τις επιλογές τους δεν άφηναν περιθώρια λάθους για μία ακόμα φορά κι έτσι οι προετοιμασίες για τον ελληνικό τελικό, που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί στα μέσα του Φεβρουαρίου, είναι πυρετώδεις.

Εκεί, η Demy θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, ερμηνεύοντας τρία διαφορετικά κομμάτια, πιθανότατα αγγλόφωνα, κι έπειτα κριτική επιτροπή και κοινό – ως είθισται – θα αποφασίσουν με τη ψήφο τους ποιο θα είναι και το «νικητήριο».

 

Πηγή:www.koolnews.gr


Αφήστε μια απάντηση